diumenge, 25 de març de 2012

Fotografia

Revisant he vist que només tinc dues entrades en què només hi apareix text i res més. Sempre m'ha agradat escriure però aquest blog no va aparèixer amb aquest propòsit.

Moltes vegades em plantejo què vull del meu blog i finalment, avui he decidit que ara també hi vull incloure algunes de les meves fotografies. Suposo que en part pot ser una excusa per forçar-me a fer fotografies o, més ben dit, a sortir amb la càmera de casa.
Mai m'ha costat fer fotos, tot el contrari! I des de sempre m'ha agradat la fotografia tot i que confesso que no tinc gaire idea de res (i mira que he estat a classes! però a mi això de quan se'm posen a parlar de manera tècnica... vamos ni papa, no en rasco ni una!) i em fa molta ràbia quan hi ha un munt de vegades en les que passejant penso "això seria tan fotografiable...!", però és clar, mai porto la càmera a sobre, sempre trobo excuses: que si pesa massa, que si ocupa espai, que si llavors ja no tinc mans lliures, que si semblo una turista (detesto semblar una turista estigui on estigui...), que si..., podria seguir amb la llista.

El cas és que ahir vaig sortir amb la càmera; he de confessar que em vaig obligar després d'un dilema que va durar uns 5 minuts amb un que si sí que si no just al moment abans de sortir per la porta (fins i tot quan estava tancant amb clau vaig tornar-m'ho a replantejar).
I va valdre tant la pena! Quan porto la càmera a sobre em sento bé. Qualsevol cosa que veig la puc fotografiar, t'atures et prens el teu temps... Hi ha tantes coses a fora!! Em sentia genial i vaig tornar a casa molt orgullosa i contenta amb la meva decisió així que espero dur-la més a terme i que no quedi en un mer propòsit!

Hi he donat moltes voltes, però penso que afegir la fotografia (ja ho he fet en algun cas excepcional) no trenca l'essència que vull que tingui el blog. Les fotografies sempre són meves i penso que és una altra cosa que m'agrada fer, com tot el que us vaig ensenyant per aquí. Així doncs només em queda per dir:

Espero que us agradin! :)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada